Megjelenések

Burn the Witch

Cím: Burn the Witch
Angol cím: -
Japán cím: BURN THE WITCH
Egyéb cím(ek): -
MyAnimeList: [link]
Trailer: [link]
Részek összesen: 3
Szezon: -
Típus: Movie
Besorolás: PG-13 - Teens 13 or older
Forrás: Manga
Értékelés: 10/7.13
Kiadó: [VIZ Media]
Téma: -
Műfaj: [Action], [Fantasy]
Egyéb Műfaj: [Shounen]
Explicit Műfaj: -
Fordította: [UraharaShop]

Leírás:

A Burn the Witch egy Tite Kubo által írt akció-fantasy one-shot manga alapján készült, és a Bleach univerzumban játszódik.

2020 októberében a Burn the Witch együttműködött a Bleach mobil gacha játékkal: Brave Souls, amelyben Ninny Spangcole, Noel Niihashi és Bruno Bangnyfe játszható karakterekként szerepelnek.

Bár London polgárai a sárkányokra mesebeli mítoszként tekintenek, a statisztikák megerősítik, hogy a város haláleseteinek 72%-át ezek a groteszk lények okozzák. Mivel a lakosság nem látja őket, nem is tud a létezésükről. A "Front London" tükördimenziójában azonban létezik egy hely, ahol a sárkányok szabad szemmel is láthatók - a "Fordított London".

Ninny Spangcole egy népszerű lánycsoport tagja. A Fordított Londonban azonban "boszorkányként" dolgozik a Wing Bindnél - egy olyan szervezetnél, amely ügynököket küld a fenevadak kiirtására és mindkét London polgárainak mágiával történő védelmére. Ninny és társa, Noel Niihashi a munkájuk mellett Baldo Ywain Parksot, a sárkányokkal különös kapcsolatban álló fiatalembert is őrzik.

A Wing Bind kemény munkájának köszönhetően csaknem egy évszázada nem történt halálos sárkánytámadás. Ám a béke megzavarodik, amikor Baldo jelenléte váratlanul egy Sötét Sárkány pusztítást okoz a városban. A boszorkányokat további kellemetlenség éri, amikor Ninny bajkeverő egykori bandatársa megjelenik a Fordított Londonban - egy másik hatalmas sárkánnyal együtt.

Csatlakozz a közösséghez!

Már 14 éve, 6 hónapja és 4 napja csak értetek.
Az elmúlt 30 percben online látogatók: 12
Jellenlegi verzió: 6.1.6